Tabakserf
Logo Logo

Voorzieningen in de buurt, Het Tabakserf

In Het Tabakserf woon je nieuw met alle bestaande voorzieningen binnen handbereik. Ideaal toch! Elst is prima voorzien qua basisvoorzieningen. Wil je uitgebreid winkelen of een gezellige avond uit? Je bent in een kwartier in Veenendaal. Utrecht en Amersfoort liggen op en een halfuur rijafstand.

School, opvang en zorg

Direct naast Het Tabakerf vind je multifunctioneel gebouw ‘Het Bestegoed’. In het gebouw komen 2 basisscholen, peuteropvang, de fanfare en een apotheek. Een veilige wandelroute verbindt Het Tabakserf met de school. Voor voortgezet onderwijs kunnen de kinderen naar Veenendaal.

De dagelijkse boodschap

Elst is een klein dorp met prima voorzieningen voor de dagelijkse boodschap en net dat beetje meer. Van een supermarkt tot een drogist, een bakker, slager, bloemist en een fietsenwinkel. Je vindt het hier in Elst.

Groen en recreatie

Elst ligt in een prachtig gebied, tussen de Nederrijn en een uitloper van de Utrechtse Heuvelrug. Het spreekt voor zich dat de recreatiemogelijkheden eindeloos zijn. Verder kun je in het dorp tennissen, badmintonnen en voetballen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?